top of page
  • Yazarın fotoğrafıAnessa

Kaina.. Kaina of the Great Snow Sea

Bu animenin çizimleri gerçekten benim tarzımda sanatseverler için çok güzel.. İzlerken gerilsenizde sakinleşiyorsunuz. hayal gücünün ince çizimlerle buluşması çok zarif. mangakasından çizerlerine stüdyo Polygon Pictures a teşekkür ediyorum bu güzel eser için. Son iki bölümde herşey çok hızlı gelişmesi dışında herşey kıvamındaydı. Konusu da ilginçti ama benzerlerini filmlerde ve animelerde kitaplarda görmekteyiz. Konusunda ziyade görsel şölen ama efektler açısından değil sanatsal açıdan puanım 10.



Konusuna gelince konunun da güzel işlenişinin hakkını yiyemem ama sanki sezon 2 gelmeli. Daha işlenecek çok detay vardı.


Sevgili Kainamız gökkubbede yaşamaktaydı. O kubbenin altındaki bulut denizinin altında kendileri gibi insanların olduğunun farkında değildi.



Ta ki sevgili prensesimiz gökkubbeye yanlışlıkla uçana kadar :)) Karşılaşmaları tam bir kaderdi. Prenses de çok güzel hani. Seslendirme de çok yakışmış hepsine.



Prenses varsa bir de kral olmalı tabi. Vikingleri andıran kralımız sandığımızdan daha radikal ve adaletli diyebilirim. Pes dediğim de olmuştu.


Farklı dünyalar ve su için verilen savaş. Gerçekten 2023 yılının en beğendiğim lezzetli animelerindendir kendisi.


Yine metalden yüzel adalar şehirler mevcut. Ah gerçekten çizmesi de ayrı zevkli izlemesi de. Arşivlemesi de...


Kesinlikle bu 12 bölümlük güzel emek dolu animeye göz atmanızı tavsiye şiddetle ederim..


Ja ne

Anessa

2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


Yazı: Blog2_Post
bottom of page