top of page
  • Yazarın fotoğrafıAnessa

Bana paraya kıyıp oyun aldırtan anime: NieR:Automata Ver1.1a

Güncelleme tarihi: 28 Ağu 2023

Sevgili 2B ve 9S sizin sayenizde çok da güzel olan oyununuzu oynadım. Sanırım severek bitirdiğim ilk oyunlardan oldu.



Bu animede (oyunu da dahil) en çok sevdiğim şey tabiki robotlar. Neden bilmiyorum ama metale ve metalden türetilmişlere ilgim var. Robotlar en çok sevdiklerimden, büyük gemiler ise ardından geliyor.


Bu anime oyunu ile paralel gidiyor ancak oyun çok-sonlu bir oyun. Yani seçimlerinize göre farklı sonlarınız var. İlk oynadığınızda 2B ile başlıyor bitiriyorsunuz. Sonra 9S ile tekrar onun gözünden oynayıp bitiriyorsunuz. Sonrasında ise A2 ile oynuyoruz yer yer ve sonrasında aralarından seçerek oynayıp bitiriyorsunuz. Her bitirişte yeni şeyler öğrenip hikaye yavaş yavaş oturuyor. Zettai subarashi :))


Tüm anime boyunca 2B ve 9S ile oynadığınız yerlerin hızlandırılmış temel sonlarının özeti gibi oluyor.


Anime robotlar ve androidler ve yine yapay zeka temelinde bir anime. izlerken çok keyif aldım. oyunu oynarken de gerginliğinizi oyun üzerinden kesip biçerek atabileceğiniz ama vicdan yapmadığınız bir oyun. Ne de olsa robot deyip geçebiliyorsunuz (Gomenne :))



Animesini on-going izlerken birden covid salgını nedeniyle yayınlanması durmuştu. bu nedenle oyununu alıp başladım. Çok güzel spoilerlarım var isteyene yazabilirim :DD


Sevgili 9S herşey farklı olabilirdi :(


Sevgili 2B keep going !


kesinlikle tavsiye edeceğim güzel bir oyun/anime!!


ja ne




6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


Yazı: Blog2_Post
bottom of page